To Blog or not

To Blog or not To Blog that is the question.

Ja er zijn legio bloggers, ja de hele wereld twittert zich suf met onzin berichten over hun laatst genuttigde voedsel en hoe lang ze moesten wachten voor het stoplicht. Veel hedendaagse mogelijkheden tot communicatie worden “verspilt” aan oppervlakkigheid en vermaak.

Neemt de kwaliteit van de communicatie negatief evenredig af met het gemak waarmee de communicatie tot stand komt ?

Maar is dat eigenlijk niet altijd zo geweest ? Of zouden ze vroeger rond het kampvuur altijd diepzinnig bezig zijn geweest ? (“Liep vanochtend het dorp uit en toen stapte ik in een mega grote #mammoet vlaai.. vet goor man” aldus hunterman4002BC@hunnebed17)

Maar op internet voel je je soms een roepende in de woestijn vol schreeuwers Zolang de mensen die echt wat te vertellen hebben maar gehoord gevonden worden. (dank aan Google)

Ik denk wel dat in het huidige tijdsgewricht, met zijn talloze problemen (milieu, energie, economische crisis, overbevolking en ga zo maar door) en toenemende onzekerheden, alle duiding en communicatie welkom is. Dat is in elk geval mijn motivatie om mijzelf te informeren en om mijn gedachten door te geven. De tijd voor denkers is gekomen. De toekomst begint met één enkel idee.

Laat zij die denken het eerste woord uitten ! Vrijdenkers sta op en vermenigvuldigd u ! 🙂

“Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.” Eleanor Roosevelt Diplomaat VS (1884 – 1962)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s